Sunday, October 18, 2015

Pyssel

Nu är mitt första pysselinlägg uppe på sidan och ni kan se det genom att klicka här.

Jag vinkade av mitt besök i förmiddags efter en härlig söndagfrukost med bacon, ägg, smoothie och yoghurt. Det enda som saknades var kaffe, och det inser jag nu i skrivande stund att jag ännu inte druckit. Ohh, noo! Nu blev jag sugen på det!

Nåväl, det var iallafall väldigt trevligt och mysigt att ha besök, som alltid! I övrigt har jag haft en riktigt myspys-söndag idag. Chillat framför filmer(yup, fler än en), pysslat och bara tagit det lugnt, så när som på lite jobb som jag fixat också förstås. 
Skönt med såna dagar också, att bara få vara utan att egentligen få så särskilt mycket uträttat. 

Imorgon är det jobb igen, så det är väl bäst att man sover lite så att man är någorlunda pigg dårå!
Hare bra och hej!

No comments:

Post a Comment