Sunday, October 11, 2015

Helgmys med vänner.

Idag har jag haft en perfekt lördag, förutom lite huvudvärk. Men annars var den perfecto! Jag tog en lång sovmorgon först, låg sedan i sängen och drog mig forevvaaa! Efter det blev det lugn och god frukost, med smoothie, kaffe och varm macka (eller gormad(stavas det ens så? gourmead? hehe))

Sen tog jag det lugnt, städade undan från torsdagsbesöket, fixade iordning mig och åkte till kyrkan på lite knytismiddag, vilket var jättekul och trevligt! Direkt därifrån tog jag mig sen till mina vänner som var i Umeå över helgen. Sååå mysigt att bara få dricka te och sitta och snacka om allt mellan himmel och jord.

Här kommer en låt som jag verkligen lyssnat mycket på de senaste månaderna, tycker den är så fantastisk. Den är ju gammal så ni har kanske hört den. Tycker solisterna är så bra!

Kirk Franklin - Now Behold The Lamb


No comments:

Post a Comment