Monday, October 19, 2015

Att handla, pest eller nöje!?

Jag vet inte vad DU säger? Men jag tycker iallafall att storhandling av mat är så otroligt kul! Iallafall om man har tid på sig, pengar på kortet och trevligt sällskap (som också gillar att handla, givetvis).

Det är I N T E kul att åka och handla med någon som är stressad eller hungrig. Usch nej. Det enda som händer då är att man kommer ut från affären med alldeles för mycket onödigt och ett dåligt humör. No thanks! säger jag bara!

Men ibland funderar jag på om man verkligen sparar så mycket pengar på att storhandla? Vi har konstaterat att vi typ handlar mer onödigt när vi storhandlar än när vi bara "småhandlar" på lill-ICA. Det bör för övrigt tilläggas att vi har ett fantastiskt litet ICA. Det är billigt, mycket att välja på, välfyllt och trevlig personal. Love it!

Jag får ofta höra när vi handlar att jag alldeles för lätt går på de här: ta 2 betala för 1, eller 25% rabatt när du köper en hel, eller just nu: köp 2 för endast 25:-
Jag gillar liksom dealen i det hela. Yes! Det känns som att jag vinner lite! Även om det bara är nån krona! Jag kanske inte skulle kunna dra det till något extremt, som såna här "Extreme Coupon"-personer som finns på tv eller Youtube. Men ändå, jag gillar att man får lite tillbaka på sina slantar. Trots att man råkade gå ifrån sin handlingslista en aning för att köpa de där extraprisgrejorna.

And on that note ska vi nu åka och handla mat! Jippieee... bring out the coupons! =)

No comments:

Post a Comment