Thursday, October 8, 2015

Norrsken och städning.

Idag hade vi långdag på jobbet så jag kom faktiskt inte hem förrän vid halv åtta. Hade tänkt att börja städa direkt, men istället blev det till att knäppa en massa kort på det fina norrskenet. Det är ganska svårt att fånga på bild. Eller åtminstone att försöka återge det korrekt. Men med lite hjälp från lillebror blev det bra!


Norrskenet är typ min favvo av alla coola naturfenomen. Jag blir alltid så fängslad av när det fladdrar och far över himmelen. Ikväll kom jag på mig själv med att bara stå och gapa. Och en stund innan det stod jag och hoppade upp och ner på samma ställe samtidigt som jag ylade ut: Iiiiiiih, shit va cooooolt! Och jag älskar att det skiftar färg, även om det såklart är superfint när det bara är grönt också.

När det fladdrade som mest skiftade det i rosa-lila-gult också, men det fick vi inte med på bild. Det var otroligt vackert. 

Städningen blev till slut gjord och nu luktar hela läggan fräscht av citronsåpa. Imorgon får vi nämligen finbesök av syrran+barn+man. Det ska verkligen bli mysigt, om än det bara är en kortvisit! Vi har typ barnsäkrat hela vardagsrummet, så när som på en skrivare och en LP-spelare. Ett och annat instrument har fått flytta ut, plus alla dekorationer som är i lagom höjd för en nyfiken liten tjej. 

Nåväl,nu kallar sömnen på mig. 
Hoppas du också fått se lite norrsken IRL idag!!! Hej svejs!

No comments:

Post a Comment