Saturday, October 24, 2015

Lätt till tårar.

Jag är en person som har väldigt nära till tårar. Både när jag har roligt och när jag är ledsen. Är det så  att till exempel en film har en sorglig del eller ett tårdrypande lyckligt slut då sitter jag där och gråter. Därför kan jag tycka att det är lite pinsamt att kolla på filmklipp på bussen eller på nån annan offentlig plats. Jag blir ofta så rörd att jag liksom inte kan låta bli att gråta en skvätt. 

Ibland blir jag kallad för panda när tårarna har runnit ner för kinderna och jag gnuggat ut all mascara runt ögonen. Men en panda är ju rätt söt, så det smeknamnet kan jag ta!

En del kanske tror att jag luras när tårarna rinner för att jag sett något kul, men det gör jag inte. Jag vet inte vad det är som händer, men är det roligt nog, då är det som att koppla på en sprinkler eller som en vårflod. Det svämmar bara över. 

Har du lätt till tårar?


No comments:

Post a Comment