Saturday, October 17, 2015

Konstigaste kommentaren EVER!!!

Igår på min bussfärd hände det märkligaste nånsin..

En kvinna som jag satt bredvid vänder sig till mig och säger: - Erhm, jag kan ju ha fel men du luktar lik! Jag har jobbat med lik förut. Så jag skulle vilja be dig om att flytta på dig innan jag K R Ä K S.
Jag: flyttar på mig, sitter sen hela bussresan och funderar på om jag luktar illa.Jag går igenom alla morgonrutiner, har jag glömt nåt? Borsta tänderna? Deo? Näe.. Jag kommer fram till jobbet frågar en kollega om hon kan lukta på mig. Kollegan tycker att jag luktar gott. Parfym och gott! När jag väl ska berätta hela storyn för henne börjar jag gråta. Jag var nog både chockad, ledsen och trött.

Vad jag vet så använder jag inte varken någon parfym, deo, tvål, tandkräm eller schampo som har en lukt av L I K. Jag har även ingen lik-odör på varken kläderna eller skorna.

Till dig som sa det här till mig vill jag alltså säga: Nej, jag luktar inte alls lik, varken igår, idag eller andra dagar. Du har F E L ! Jag blev både ledsen och arg för dina kommentarer. På riktigt!
Jag inser ju att du inte mår riktigt bra, och jag är ledsen för din skull. Hoppas att du blir fri från dina plågor! Och snälla du: försök tänka dig för innan du pratar!


No comments:

Post a Comment