Monday, October 5, 2015

PS. I Love You Kanelbullar!

Efter jobbet idag kom jag på att jag skulle baka kanelbullar. Jag insisterar alltid på att vi ska köpa hem jäst. Och sen gör jag A L D R I G nåt av den innan datumet går ut. Jag vet inte varför det blir så men det har hänt alla gånger förutom denna!

Det blev inte bara kanelbullar dock. Utan jag testade lite allt möjligt. Tyvärr blev de inte riktigt perfekta. =/ De smakade för lite. Jag brukar alltid göra för mycket fyllning, men denna gång blev det för lite.. Nåväl, de slinker nog ner ändå! Jag gjorde fyra olika varianter, kanel (duuuhh), vanilj, ingefära och kanel+äpple+vaniljkräm. Den sistnämnda blev ljuvlig. Hett tips!

 Har också sett en film medans jag stökade undan all disk, en gammal goding blev det: PS. I Love You  - alltså, vilken fantastisk film. Jag tror att jag skulle kunna se den igen precis nu och fortfarande tycka att den var lysande bra och fängslande. Jag är inte så jättekräsen när det kommer till film, det ska erkännas, men den här filmen är det ju inte bara jag som lovordat så.. se den!

Nu blir det sömn för min del. Klockan är alldeles för mycket för att vara uppe.
Godnatt!No comments:

Post a Comment