Friday, October 9, 2015

Photo Booth och härligt besök.

I söndags köpte jag en ny dator, och denna gång blev det en Macbook till skillnad från alla andra gånger då PC alltid "vunnit striden" för mig.

Hursomhelst har jag funderat länge och tillslut bestämde jag mig för en Mac. Det är delvis därför som jag kommit igång med min blogg så flitigt. :) Men jag hoppas att det inte bara ska vara nyhetens behag, utan att det ska fortsätta att klia i skrivarfingrarna om några månader.

Som jag nämnde i gårdagens blogg har vi besök nu under kvällen och natten. Så otroligt trevligt! Vi har då passat på att utforska datorns funktioner, mestadels Photo Booth. Här kommer ett urval av de roligaste. Hoppas att ni tycker att det är lika kul som vi tyckte det var att ta bilderna.
Vi skrattade verkligen så att vi grät.

HAHA.. Det var allt för ikväll! Godnatt!

No comments:

Post a Comment