Tuesday, October 6, 2015

Afrikanska toner och Miss Potter.

Efter jobbet idag skyndade jag mig hem för att städa och laga mat innan kvällens rep. Det blev inte så jättemycket av städningen, men mat blev det iallafall. Kyckling och grönsaker i röd curry med kokosmjölk och nudlar till. YUM!

Väl på repet sjöng vi lite svenskt och lite engelskt men mest på swahili faktiskt. Otroligt roligt! Vi håller på att öva inför en kommande missionsgudstjänst. Så det blir både lite olika körsånger och dans på det. Förhoppningsvis hinner man lära sig alla rörelser, stämmor och ord tills det är dags. För att inte tala om dessa klapp-rytmer som jag absolut inte behärskar ännu. =)

Nu har jag precis kollat klart på filmen "Miss Potter" som handlar om den kvinnliga barnboksförfattaren Beatrix Potter. Ett mysigt kostymdrama som har ganska mycket att bjuda på vad gäller både känslor och story, tycker jag. Renée Zellweger har huvudrollen som Beatrix, så redan där var jag såld. Tycker hon är så himlarns bra!

Nåväl, dags att sova nu! Godnatt!

No comments:

Post a Comment