Wednesday, January 29, 2014

I'm alive.

Jaaa! Jag lever och mår, trots att man skulle kunna tro nåt annat om man ser hur dålig jag varit på att uppdatera här på bloggen på sistone. =)

Nåväl, jag jobbar på. Det är ganska mycket planering och sådär nu i början av terminen, och jag har redan börjat stressa lite inför våren och skolavslutningen. Hur ska man hinna allt? Det är ju tekniskt omöjligt med alla kunskapskrav, det centrala innehållet och alla andra aktiviteter som är i skolan. Jag skulle vilja att någon på högre höjder kunde förklara hur de tänkte när de skrev den nya läroplanen egentligen. Blir inte riktigt klok på den.

Förutom att jobba är jag just nu inne i en period där det blir ganska mycket serier, och lite tv-spel förstås. Det kanske är den årstiden ni vet!? mörkt och kallt... Funderar på att välja ett gym också, det finns ju ett antal här i Umeå, men det är ju inte lika kul utan träningskompisen Josefin dårå. Men något mer aktivt vore bra för mig, jag brukar bli så mycket piggare då ju. =) Endorfiner here I come! Hmm, ska klura lite på vart dock. Någon som har nåt tips?

Hoppas att ni har en fin kväll! =) vi hörs!

No comments:

Post a Comment