Wednesday, January 8, 2014

Min nya leksak.

Titta här! Hur kul kommer jag att ha det i fortsättningen, va? =) Jag älskar't! Mitt nyårslöfte är redan på väg att uppfyllas.Ni kanske undrar vad mitt nyårslöfte är, kan det exempelvis vara att slösa mer pengar? -Nej, det är ju givetvis att vara mer kreativ! Det känns viktigt att ta hand om intresset för musiken och inte "bara" ha det som jobb. =) Och detta är ju ett sätt att vara mer kreativ! Tack vare min härliga familj har jag nu denna röda ljuvliga lilla ljudmanick i min ägo.
 Med den kan man alltså göra sångloopar och lägga effekter på sin sång. YAY! Så kul! Har redan provat att sjunga diverse gospelsånger, använda robotröstfunktionen och en massa annat. Hoppas inte grannarna blev alltför irriterade bara. Ska försöka hålla mig till dagtid i fortsättningen. :)

Jag har även inhandlat dessa skönheter från Indiska. Det här är ena sidan..

& det här är andra sidan.
 Det blev fyra stycken sånahär tekoppar, eller tebaljor kanske man säger när de är så stora att de typ rymmer ett halvt badkar. In med nytt ut med gammalt! Även om jag helt klart är för gammalt också, you know!? Hellre second hand faktiskt, och nya grejor väldigt sällan (som idag). Det är min princip det! Hejs!

No comments:

Post a Comment