Thursday, January 9, 2014

Vardagspiff.

Fick en kalender av min arbetskollega idag. Superbra! Jag behövde en och hon hade två, hon hade just i dagarna gått förbi den där den låg och tänkt: -Jaa, det var ju synd att inte den blir använd. Meant to be! Så sen jag kom hem har jag gjort en ny framsida till den. Den har en sån där fiffig plastficka så att man kan byta framsida lite nu och då, om man skulle bli less den första dårå. Jag tog lite lim och ett jättefint gammalt papper som bakgrund, och klistrade lite annat papper uppepå. Det blev såhär:I övrigt har jag varit på jobbet idag. Det gick ganska bra, men det är ju rätt så mycket att förbereda såhär i början av terminen. Man önskar att man kunde klona sig själv alternativt hitta nåt sätt att utöka tiden. Men än så länge har jag inte kommit på nåt.

Imorgon är det iallafall fredag, wohooo! :) Trots att jag bara jobbat tre dagar den här veckan är jag ändå trött. Men kroppen har väl som sagt inte ställt in sig på vardagen än. Nåväl, nu är det vila och därmed gonatt! 

No comments:

Post a Comment