Monday, January 6, 2014

Illaluktande Bryssel i Umeå.

Vilken produktiv dag det varit!! Jag klev upp tidigt, packade min väska och tog bussen till Byske där jag sen fick skjuts med en kompis hem hit till Umeå. Väl hemma öppnade jag kylskåpsdörren för att se efter vad som skulle inhandlas. Detta ledde till att jag sedan var tvungen att göra världens kylskåpsrensning  Jag var verkligen så illa t v u n g e n eftersom det luktade så sjukt äckligt bara av typ två ynka sekunders öppnande. Hett tips: Lämna aldrig en påse färsk brysselkål ensam några veckor i kylen.

När det var urstädat kom jag på att julen skulle städas bort. Jag längtar alltid så otroligt mycket efter att få julpynta på hösten, men sen när det väl kommer till efter jul, då blir jag ganska less på att se julsaker. Julstjärnan, ljusstakarna, gardinerna och allt det där andra pyntet. Undrar egentligen varför man blir så less?Jag har ju bara haft julpyntet uppe sen 1:a advent, och varit borta 2,5 vecka och därmed sluppit se det. Men det är väl säkert hjärnan som ställer in sig: Nu är glada julen slut Amelie! Och eftersom mitt mellannamn är  "Jag-gör-det-nu-eftersom-det-är-en-rolig-syssla" så är nu hela rubbet nere i förrådet.

Eftersom kylskåpsrensningen  lämnade vårt kylskåp ekande tomt blev det handling i form av ICA och sedan middag på det. Pasta med bacon, kan det bli mer classic "jag-orkar-inte-laga-avancerad-mat" mat? Nåväl, det blev gott och det är ju mat så det gick ner. 

Har börjat lite pryl- och porslinsutrensning också, fast får ta tag i det på riktigt imorgon för nu är det dags att sova. Lärarn ska jobba sin första dag efter jullov imorgon. Härlisch!

Hörni, ta't lugnt ute. He jär schwaynigt hawlt! =)

No comments:

Post a Comment