Monday, January 13, 2014

Långhelg.

Jaa, jag tog mig en liten långhelg, jag. Jag är ju nästan alltid ledig måndagar, som idag till exempel. Tanken var att i helgen vända tillbaka dygnet efter julens "gå-och-lägga-sig-tidigast-kl-tre-rytm" . Det har väl fungerat sådär. Jag har alltid föredragit sena kvällar framför tidiga morgnar och det kommer nog att fortsätta att vara så ganska länge, gissar jag. Här kommer iallafall lite bilder från helgens bravader.

Kladdkaka med glass.

Hemmagjord pizza med avokado.

Home made pizza with cheesy crust. Say whaaaaaat!?

En gammal kista som jag inte gillar färgen på riktigt,så...
..locket piffades upp med lite klister och mönstrat papper.

En solig och snöig promenad i Umeå. Yes! Äntligen snö och kyla!

En liten minibyrå som också fick sig en omgång av lim och papper. Nu ska jag bara hitta något att ha i den också. ;) 

Helgen har också varit fylld med INTE så roligt nack- och ryggont. Nej tack till det! Nu hoppas jag på en smärtfri morgondag. Godnatt mina vänner!

No comments:

Post a Comment