Wednesday, January 8, 2014

Trött, tröttare, tröttast.

Just nu sitter jag och klurar på hur mina terminsplaneringar ska se ut. Det är så otroligt svårt att beräkna allt speciellt eftersom man inte gjort det så många gånger förut.  Hur lång tid tar det egentligen att skriva en uppgift? Hur omfattande ska man göra denna uppgift? Hur ska den redovisas? Ska det vara "bara" skriftligt? Vilka kunskapskrav ska vara med? Vad ska eleverna få göra för uppgifter i övrigt? osv osv osv. Det känns som att man vrider och vänder på allt!!

Hjärnan går på högvarv och jag orkar inte riktigt hänga med. Därför känner jag mig tröttare än tröttast! Men det är klart,det tar väl ett tag innan man kommer in i vardagslunket igen. Jaja, nu ska jag förbereda en liten stund till innan det är dags för sängen. Imorgon bitti kl 06:00 ringer klockan så det är ju bäst att vara pigg då! Godnatt mina vänner!No comments:

Post a Comment