Sunday, February 16, 2014

Längesen ju.

Nu var det ett tag sen jag bloggade igen. Förra helgen hade vi besök och den här veckan har jag fått vik:a lite extra så jag har helt enkelt inte haft tid. I torsdags bjöd Lärarnas Riksförbund på Mandela-bio.TACK! Den var bra tycker jag, inte för att hypea eller så, men gå och se den tycker jag eller hyr och se den när den kommer ut vetja! Helt klart värd!

I helgen har jag gjort semlor så nu är årets kvot fylld, typ. Ok, har inte gjort dem från scratch men lite får man väl fuska!?

Idag har varit en sån här lat-dag. vilket såklart är välbehövligt ibland. MEN jag blir också lite rastlös av sådana dagar. Jag vill liksom G Ö R A nåt vettigt. Tanken har slagit mig att kanske rensa ut lite kläder ur garderoben (jag brukar känna mig lite mindre rastlös efter att ha färdigställt något litet överkomligt projekt), men med tanke på att jag inte riktigt köpt nåt sen jag rensade sist så... kanske det inte kommer bli så mycket rensat.

Låten som surrar i min hjärna just nu är denna:

https://www.youtube.com/watch?v=_W9ewqSjkKk

Sjukt bra! Vilken klar falsett, sångläraren i mig jublar! Det var min lillebror som tipsade om den, så har du inte hört den tycker jag du ska lyssna. Och har du hört den så tål den ju att lyssnas på en extra gång!!

Kram o hej!

No comments:

Post a Comment