Saturday, January 4, 2014

Lovets bästa fynd.

 I Boden finns det många härliga Second Hand-affärer. Favoriten är ju såklart Pingstkyrkans Second Hand, där det finns så sjukt mycket grejor och är väldigt välsorterat och fint, men det finns även andra guldkorn som t.ex. Veckans Allehanda. Där var jag häromdagen och fyndade. Det är ganska trångt och mycket saker så man får gå några rundor och leta lite.
Ganska snabbt hittade jag 11 st "Levande Livet"tidningar från 1961. Jag slog till direkt, då de bara kostade 5 kr styck. Så otroligt kul att läsa, både artiklar och annonser. Kanske får ni se mer av dem i något annat sammanhang. Man vet aldrig vad jag hittar på!
Nu är det snart dags för lite matintag innan jag ska hjälpa min syster med ett sorteringsprojekt. Jag ÄLSKAR att sortera, det är verkligen någonting som jag kan uppbåda energi till att göra precis vilken tid på dygnet som helst! Fast det är ju roligast om man har någon att prata med samtidigt förstås, som nu alltså.   :)
Hejsvejs så länge!

No comments:

Post a Comment