Sunday, July 27, 2014

Turkietresan, dag 7

Äntligen hemma.. Jag sitter vid köksbordet hos mina föräldrar och tittar på när mamma gör palt. Mums! Vad gott det ska bli! Jag har även tagit mig ett stort glas vatten, direkt ur kranen. Det är man inte direkt bortskämd med efter en sån här resa. 

Såhär i efterhand känns resan som en dröm nästan. Magisk på nåt sätt. Det har gått så otroligt snabbt från början till slut. En vecka av ens liv är över, och egentligen är ju inte det så lång tid alls. Men tänk så mycket man hunnit med. Och alla intryck, färger, dofter, smaker, språk, personer man mött, hälsat på, pratat med.. jaa allt det där är en enda soppa i hjärnan, tycker jag. Det tycker jag nog att det brukar vara varje gång jag kommit hem från någon längre resa.

Igår förmiddag packade vi ner alla saker i våra väskor. Vi checkade ut från hotellet, men fick lov att ha våra saker i lobbyn. Därefter satte oss solade, eller molnade (kanske är mer sanningsenligt) tills vi blev sugna på lunch som då bestod av lemonad och en kokt majskolv. Gott!

Resten av eftermiddagen och kvällen spenderades med att handla och packa. Vi sa även hejdå till de på hotellet och ett av våra ställen där vi nästan blivit stammisar.

Transferbussen som skulle ta oss till flygplatsen var, hör och häpna!!!!, 8 minuter för tidig. MEN vad hjälper det när flyget är försenat med 1 timma?!   

Nåväl , resan gick bra trots att man var helt slut i kroppen och huvudet. Det blir nog en tidig kväll ikväll, tror jag!!!

Kvällens outfit igår:
Gröna haremsbyxor - köpta i Portugal
Svart linne med nitar - Second Hand
Svarta Clarksskorna - Second Hand

Inga bilder togs med mobilen igår så det får ni se vid ett senare tillfälle. När jag laddat upp från kameran.
Kan såklart bjuda på en liten selfie från just nu. Ha det gott vänner!

No comments:

Post a Comment