Friday, July 18, 2014

Sandstrand och kräftvarning.

Mina ben äro röda som små kräftor. Men annars är livet fint. :) jag som ju aldrig brukar bränna mig har bränt mig rejält två gånger den här sommaren. Idag blev det vaderna som stektes. Jag gissar att jag råkade glömma att smörja mig där..typiskt!

Idag har jag fått träffa några av alla mina underbara kusiner och vi har alltså solat och badat vid en liten strand här i närheten. Inälv heter det, jag vet inte vad du tänker på när du hör det namnet, men både jag och min autocorrect på telefonen vill säga Inälvor. Men det var mycket trevligt att bada och sola t r o t s namnet. Över 20 grader i vattnet och sanden var mjuk på botten. 

Imorgon blir det packning och eventuellt lite tvättning hos farfar. På lördag bär det av till Turkiet, woop woop !!!! Jag är laddad till tusen! Det ska bli sååå härligt!

No comments:

Post a Comment