Thursday, July 24, 2014

Turkietresan, dag 4

Kleopatra beach heter stranden dit vi åkte idag. Sanden var het så naaaanting. Galet! Borta på den stranden kostade det nästan dubbelt för en solstol jämfört med här där vi bor. Och ville man uträtta några behov kostade det 1 turkisk lira per besök. M E N själva stranden och sanden var finare på Kleopatra beach. Det gick att gå i vattnet överallt, här måste man ju se upp så att man inte har stora betongblock när man ska gå ut i vattnet. Och när man väl är i måste man akta fossingarna för det är stora vassa stenar lite här och där. Så med andra ord har våra fötter haft en vilodag därborta. Vi tog lokalbussen dit och hoppade av när vi började se stranden på vänstersidan.

På stranden hade jag även ett möte med ett manligt mirakel, dvs boken "manligt mirakel", inget annat.  Mitt när jag läste kom det även ett gäng tysk-turkiska grabbar där en av dem  började  läsa  över min axel på ganska knagglig svenska. Sen pratade vi litegrann med dem, verkligen helgalna grabbar. Så ingen av dem var mitt manliga mirakel iallafall.

Nåväl, nu på kvällskvisten har dagens märkligaste händelse inträffat. Nämligen en gammal man som körde förbi oss på moped ropar nåt i stil med: "-vad vacker du är". Han bromsar in och stannar sedan en liten stund för att prata med oss. När jag till sist önskar honom en fortsatt trevlig kväll, blir han överlycklig och ger mig tre kindpussar. Hans skägg riktigt raspade mina solbrända kinder. Aaj! Jag vet inte riktigt om han heller är mitt manliga mirakel, skulle inte tro det. Men han var lite av en mysfarbror, det är ett som är säkert.

Kvällens outfit
Svart linne med nitar - Second hand
Lee Shorts - Pappas gamla avklippta jeans
Fjäderörhängen - Gina Tricot
Läppstift Coralise Isadora - H&M
Svarta sandaler Clarks - Second Hand

Godnatt! Imorgon blir det båttur för oss. Ha det fint!

No comments:

Post a Comment