Sunday, July 13, 2014

Först måla, sen Kilimanjaro.

Jaa, det blir ju rätt många uppdateringar nattetid, har jag märkt. Precis innan jag ska sova, jag gissar att det är då som jag tar mig en funderare över vad som egentligen hänt under dagen.

Idag har jag målat. Rött blev det på en liten vägg, imorgon blir det kanske något annat som får sig en uppfräschning.  Vi får se.

Kl. 19.00 ikväll var vi på konsert. Det var bandet Kilimanjaro som stod för underhållningen. De hade en hel massa låtar med fina texter och en supergrym basist. Jaa, de andra var ju förstås väldigt bra de med, men det var lite extra sväng på den 6-strängade(!!!!!) basen. Jag var lite besviken att de aldrig sa nåt om namnet bara.. varför Kilimanjaro liksom?! Men vi frågade ju inte heller, så lite får man ju skylla sig själv.

Imorgon ska jag försöka ta mig upp till förmiddagsgudstjänst och kanske lite loppis på det. Godnatt!

No comments:

Post a Comment