Wednesday, July 9, 2014

Lappis=Fantastiskt!

Vi kom hem från Lappis i söndags.  Och det innebar tvätt och ompackning för min del. Lappis är alltså en kristen konferens (med en massa gudstjänster och samlingar) som är en vecka lång. Alla samlingar  hålls antingen i stora, stora, STORA TÄLT eller i byggnader på området. Det största tältet rymmer flera tusen människor. Sen sover ju allt folk i husvagnar, tält och hus runtomkring.

Lappis var wonderful! Som ljuvligt god mat för själ och hjärta. Jag varvade samlingarna med jobb i secondhanddelen i ett av tälten.

Jag passade på att inhandla en ny bibel som är fin både på in och utsidan. Man kan köpa den på Duvan i Piteå om man vill. För endast 240 riksdaler.  :)

Nu ligger jag i min säng och ska strax sova. Men först bjuder jag på lite bilder av min bibel och tältrivningen på Lappis.

No comments:

Post a Comment