Sunday, July 20, 2014

Turkietresan, dag 1

Vi har det bra, vi här i Turkiet, och vi vill ej va me om nåt regn.. doobii doobii doo, bi doo bi dam dam...

Jag tror inte att det blir något regn heller i och för sig. Men det är lite rusk-varning inför imorgon, så vi får välan se.

Här på hotellet dunkas det friskt med någon slags turkisk klubb/popmusik. Ganska mysigt och man kommer på sig själv med att sjunga med fast man aldrig hört låten förut: shimmie shimmie yaa..

Vi kom hit inatt vid tre-tiden och hotellet vi kom till var över förväntan. Fräscht och mysigt! Green Garden City Otel heter det och maten är helt ok. Vi kom väl lite sent till frukosten imorse kanske, för det var en del grejer som hunnit kallna, men annars var det gott.

Dagen har i huvudsak spenderats på stranden, i skuggan för min del. Jag försöker sola smart efter min lilla "bränn-episod". Havet bjöd på ganska höga vågor och en hel del stora stenar så det var lite spännande kan man säga. Jag tror vi klarade oss från några större skador. Skönt! Man vill ju inte behöva åka in till sjukhuset akut när man är på semester.  :) det kanske man aldrig vill, vid närmare eftertanke...

Snart är det sängdags men först ska jag bjuda på en kvällens outfit:
Papayaskjorta   second hand
Svart hög-i-midjan-kjol second hand
Clarks sandaler second hand
Nagellack med doft Albert & Herbert
Örhängen Glitter

Alla bilder kommer som vanligt i ett enda svep här nedanför. Det blir så när jag använder appen på mobilen.  Då vet ni varför det är så.

No comments:

Post a Comment