Sunday, June 29, 2014

En packningsdag.

Idag håller vi på att packa inför Lappis som är en kristen konferens med tältmöten ute i Husbondliden utanför Lycksele. Tempot runtomkring mig är högt, medan jag sitter här i godan ro och bloggar. Jag packar digitalt kan man kanske säga, håller på att föra över bilder till min dropbox. Det ryms tydligen ganska så mycket på 4GB eftersom jag verkar ha bilder från förra året. Eller så betyder det väl att jag inte använder min kamera så värstans ofta. Det är mer troligt.

I veckan har jag verkligen flängt runt och träffat en massa härliga personer! Har varit upptagen från tidig morgon till sen kväll. Fredagen spenderades först på jobbet, sedan med en skön donna som man kan läsa om här om man vill. Efter det for jag en sväng till Storheden med syrran,svågern och syskonbarnen. Första anhalt blev Toys´r´us för att inhandla diverse roliga prylar till de yngsta. Vi hann även med Biltema och Ica Maxi. En riktig familjetripp! På kvällskvisten blev det grillning: oxfilé med pepparsås och potatissallad. MUMMA! Mört kött är bara förnamnet..

Lördagen innebar jobb, jobb och jobb. Efter jobbet fick jag spendera några fina timmar med bästa Therese. Vi hann sitta några timmar ute i solen efter att vi hade ätit en finfin måltid på ALLSTAR.
Här är Therese, som blev fotograferad en hel del under kvällen.
Det här har varit något torn till någon högre byggnad i Boden, tydligen. Men nu är det bara som ett litet klocktorn utan klocka, där man kan sitta och fundera över livet.

Nu verkar det som att vi är på G att åka. Intensiteten i stegen runtomkring har ökat så pass att jag tror att det snart kommer att springas runt här i huset. =) 
Uppdateringar under Lappis ska jag försöka att ordna med. Men vi får väl se.

No comments:

Post a Comment