Tuesday, June 17, 2014

Sommarlov!!!

Äntligen är sommarlovet här, iallafall på papperet. Det känns ju inte som sommar om man ser till vädret förstås. Men snart kanske.. Förhoppningsvis kan jag bjuppa på några fler blogginlägg under sommaren än vad jag gjort i vår. Jag tycker ju att det är sjukt kul att skriva inlägg så jag ska verkligen försöka att prioritera detta!

Igår var en riktig pysseldag, jag satte in massa grejer, bilder och kvitton(jaa, kvitton!) och sånt i ett album. De har legat och skräpat i en låda i 7-8 år, så det var välan på tiden. :) Jag är verkligen bra på att spara på saker, och ibland är det en fin egenskap, men ibland är det alldeles för mycket skräp som blir sparat. Iallafall hemma hos mig. Då är det extra skönt att när man har tid och ork göra en liten rensning. Det är också otroligt skönt när man gör saker som man tänkt göra länge, det lämnar en med en känsla av lättnad. Ett mentalt: CHECK!


No comments:

Post a Comment