Thursday, June 26, 2014

Frukost, lunch, fika och middag.

Idag har jag ätit alla mål ute, på restaurang alltså. Inte ute i det fria, även om det hade varit trevligt det med.

Det började med en frukostmacka på opalen (som tydligen har billigt morgonfika om man är där tidigt) med en väldigt nära väninna till mig. Superkul att träffas eftersom det var längesen sist.

Sen gick vi på stan litegrann, där hittade jag ett rött läppstift. Det ska jag väl försöka att våga ha lite nu och då. Jag tycker att det är så fint men jag har jag väldigt sällan smink. Men det ser ju väldigt piffigt ut.

Efter läppstiftsinköpet blev det dags för lunch som följdes av jobb. Idag var det otroligt mycket folk som kom och handlade på affärn. Grymt kul för då går tiden mycket snabbare. MEN man blir helt snurrig tillslut av alla siffror och grejor.

När arbetspasset var avslutat blidde det middag på Arctic Thai. Mums! Alltså thaimaten där går inte av för hackor.

Och nu står Wolverine i 3D (med tillhörande godis) på programmet. Gött mos. Hoppas du haft en trevlig torsdag du med!

No comments:

Post a Comment