Sunday, June 22, 2014

På väg "hem"

Just nu sitter vi i bilen på väg till Boden.  Imorgon ska jag jobba på Returidé, pingstkyrkans second hand, ni vet!? Det ska bli kul! Jag är sjukt peppad! Så det är första dagen av totalt tre veckor som det blir sånt jobb i sommar. Ska försöka ge en uppdatering av vad jag gör där någon dag.

Det har varit härliga men blöta och kalla dagar nu i midsommar. Vi har fiskat och grillat och myst på. Jag har sovit VÄLDIGT mycket också. Mamma säger alltid att det har med fjälluften att göra, och det kan väl stämma.

Idag fick jag nästan upp en fisk, men det var nog ganska så bra att den släppte för den var lite för liten för att tas upp. Nästa sommar kanske. :)

Jag tror att jag ska lägga upp lite fler bilder sen på hur vi haft det. Jag tog lite kort med min kamera så nåt av dom blev välan bra får vi hoppas.

Hoppas att du haft en fin midsommar också!

No comments:

Post a Comment