Sunday, January 1, 2017

Nytt år - nya möjligheter!

Varje nyårsdag ger en stund till eftertanke. Ofta kommer man ihåg höjdpunkterna - och lågvattenmärkena. Det absolut bästa under detta året har varit alla härliga stunder med min familj och vänner. Jag känner mig välsignad och väldigt tacksam!

Jag brukar inte ge nyårslöften, utan istället drömma, hoppas och planera inför det år som väntar. Kanske blir det mer tydligt att skriva ut sina drömmar och planer. Inte minst för sin egen skull. Det blir nog en gnutta mer likt ett överskådligt mål att jobba för. Och det gillar ju vi lärare, har jag hört!
Jag hoppas att 2017 ska bjuda på roliga och spännande äventyr. Både inrikes och utrikes. Jag vill ta tid till att umgås med vänner och familj! Jag vill jobba mer effektivt och träna mer. Jag vill ta mer tid till kreativitet - mer pyssel, mer bloggande och mer låtskriveri. Jag hoppas att året som kommer bjuder på mycket kärlek och skratt. Två av livets bästa om ni frågar mig! Jag vill rensa mer och köpa mindre!  Jag vill bjuda fler till mitt hem, laga mer och godare mat och skicka fler vykort! Det var några av mina drömmar inför 2017.
Vad tycker du var bäst 2016? Och vad drömmer du om inför det kommande året?! 

No comments:

Post a Comment