Monday, January 2, 2017

Listorna

Ni som känner mig väl vet att jag älskar att skriva listor. Den bästa typen av listor är de som går att checka av hyfsat snabbt. Just nu är det födelsedagslistor i görningen. Vilka ska komma på kalaset, vilka har tackat nej. Vad ska vi äta, vad ska handlas, vad ska göras innan på hemmaplan, vad ska göras på plats i festlokalen? Mycket funderande och fixande är det - men jag gillart! Jag tror att jag skulle älska att vara festfixare eller eventplanner eller nåt sånt. Synd att inte marknaden för det är större här i Sverige. Annars kanske jag skulle sadlat om. :)

Att jag snart blir 30 år känns galet! Jag tyckte det var nyss jag fyllde 20 och nu har det gått tio år sen dess. T I O ÅR!! Tiden går helt sjukt snabbt! Och det känns som att det bara går fortare och fortare. Jag skulle önska att de roliga bitarna gick att ta i slow-motion och de tråkiga gick att spola förbi. Tyvärr funkar ju inte livet riktigt på det sättet. 

Imorgon blir det lunch på stan i goda vänners lag. Det ska bli mysigt!! Hoppas ni haft en fantastisk måndag! 

No comments:

Post a Comment