Wednesday, November 2, 2016

Plötsligt händer det..

Idag pratade vi om bloggar på jobbet, och som från ingenstans hände det som inte hänt på väldigt, väldigt länge. Jag fick plötsligt lust till att skriva! Fantastiskt att det kan hända - ba sådär liksom!
Jag har haft en superhelg och några otroligt härliga fortbildningsdagar med mitt jobb. Så med lite vila och mindre stress på jobbet följde skrivlust! Jippie!!!

För övrigt har jag flyttat till ny adress, till ett vackert gammalt hus. Jag är så fantastiskt glad att just jag får äran att hyra en lägenhet här. Det känns alldeles underbart och så fort jag packat upp och fixat till ska jag lägga upp bilder så att ni också får se. :)

Jag avslutar dagens inlägg med en F E T sång från filmen *Sisters Act 2*. Helt AMAZING!


No comments:

Post a Comment