Sunday, January 8, 2017

Dagens bravader

Idag har jag hunnit massor känns det som, jag har packat ihop alla mina grejor, tvättat kläder, varit på stan, fångat Pokémon, ätit tacos, myst med nyfödd baby, spelat minecraft och haft sovmorgon! Wow! Vilken dag. 

Bilderna från kalaset har inte tagit sig en endaste millimeter närmare min blogg tyvärr, eftersom allting sitter på minneskortet. Kanske att jag hinner fixa det på tågresan söderut imorgon, beroende på hur fullt det är på tåget. Och om jag får sitta på min plats hyfsat ostörd. 😊 ibland kan det ju hända att det är dubbelbokat och då funkar det ju inte. Vi får se när det fixas helt enkelt! 
Inatt sover jag hos min syster med familj, och ett av syskonbarnen ligger här bredvid mig och försöker sova. Så det är nog bäst att jag släcker och sover nu!

Godnatt! 

PS. Bjuder på en bild på en morotskaka som jag bakade till kalaset! 😊mums! 

2 comments: