Wednesday, May 25, 2016

Testpilot.

Jag håller just nu i skrivande stund på att undersöka möjligheten att få testa produkter åt företag. Det vore fantastiskt roligt. Vi får se, vi får se!

I övrigt är det löningsdags idag och därmed också räkningsdags, Joy to the world! Är det bara jag eller  får man en otrolig frihetskänsla av att betala räkningar!? Ok, kanske inte just när man ser hur alla pengar flyger iväg, men efteråt. Det beror nog på ordningssinnet i mig. En innerlig önskan om att göra rätt för sig. Att få en guldstjärna, eller ett A i räkningsbetalande. Inte så konstigt att jag blev lärare kanske!? :)

Det finns nästan inget värre än att inse att man kommer att betala räkningarna för sent. Man loggar in på banken och inser att oavsett om man sätter in pengar den fredagen eller söndagen så kommer inte pengarna inte in förrän på måndagen. och då är man FLERA DAGAR FÖRSENAD med sin betalning. AJAJAJ! Sjukt stressad, och man känner sig nästan lite smutsig. Hur mycket man än försöker ändra på datumet på den lilla rullistskalendern så är de närmsta dagarna grå. Så deppigt!

Nåväl, nu är det gjort och i god tid dessutom! Hipp Hurra för det!
Trevlig onsdag på er alla!

No comments:

Post a Comment