Monday, May 23, 2016

Nytt inlägg - Nytt bloggutseende

Hej!

Att jag kan ha så många bloggbesökare trots min frånvaro i skrivandet, det är för mig ett mycket stort mysterium. Nåväl.. Nu: Mer inspiration = nya tag = skriva mer. Win - win för alla.

I mitt jobb är det som allra mest just den här tiden på året, och precis innan jul förstås. Det är avslutningar, betyg, personalfester och jag vet inte allt. Sjukt mycket, och samtidigt som jag sliter mitt hår i ren frustration så är det ganska roligt att ha så mycket också. Konstigt att det kan vara så tudelat. Snart börjar det dra ihop sig för sommarlov, men först: jobba, jobba, jobba!!

1 comment:

  1. There is usually not a problem with the NC file quite a problem with finest way|the way in which} the machine is interpolating the file. This error is usually repeatable so the identical file will trigger the identical error in the identical location. It is a controlling system with digital digital computer hypoallergenic duvet insert systems used to manage machines. It controls, automates, and screens the movements of a machine.

    ReplyDelete