Friday, November 13, 2015

Pay it forward

Pay it forward, vilken bra film det är!!! Jag såg den igen för typ tredje gången eller nåt, och den är verkligen så sjukt bra! Bra skådespelare, bra story och tänkvärd. En perfekt film om man vill gråta en skvätt. (Nu kanske du tänker att det vill man inte, men joo..ibland kanske man visst vill det, och då är det precis en sån här film man vill ha.)

Tur att jag inte såg den på bussen för jag storgrät, så det hade kunnat bli lite pinsamt. =)

"Pay it forward" eller "Skicka vidare" som den heter på svenska är ett fint drama som du kan kolla in här ifall du vill. Själv tycker jag att den förtjänar mer än 7,1 som den har på IMDB. Jag skulle nog ge den nånstans mellan 9/10 och 10/10, så den är helt i min smak kan man säga. Gå in och läs om den och ge den sen en chans!

Nu ligger jag i sängen med farmors gamla gulliga gröna tjocksockar på mig. Finaste farmor som jag saknar extra mycket just nu! Tänk om hon visste att hennes gamla sockar håller mina fötter varma inatt. Tack farmor! <3

No comments:

Post a Comment