Tuesday, November 10, 2015

Fullt upp.

Halloj!

Nu var det en stund sen jag skrev. Har varit så fantastiskt upptagen med både jobb och fritidsaktiviteter. Just nu sitter jag och funderar över alla måsten. Vilka jag borde ta tag i just i detta nu, och vilka jag faktiskt kan spara till imorgon. Jag tycker det kan vara så otroligt befriande att få strukturera upp tillvaron. Känslan av att man har koll är så skön att man ibland vill röra till det lite först, så att man kan få fixa till det och sen må bra av att det är uppstrukturerat.

Vad har hänt sen sist då?
Jag har haft en fantastisk långhelg hemma i Boden, träffat familjen och myst på. Jag har också pysslat med en av systersönerna och varit i affärer utan att köpa saker till mig själv.

Förra veckan var fulltecknad med jobb och kompishäng. Vi firade Thanksgiving i förskott och åt kalkon tills vi sprack, typ! Jag hittade även en hel del loppisfynd som jag tänkte lägga upp här någon dag. Jag fick lära mig att vika coola origami-bollar som jag har tänkt göra fler av till julgranen. Blir nog ett eget inlägg av det också.  Jaaa, så har det sett ut för mig. Hoppas att du också haft det fint!No comments:

Post a Comment