Monday, March 17, 2014

Glassfestival och fint väder!

Jag har bytt gardiner idag. Måste väl putsa fönster någon dag också, så att det matchar liksom. Men det tar vi en annan dag.

Sedan sist har det ju hänt en hel massa. Jag har träffat fina vänner i Piteå, avnjutit fin musik, myst med familjen hemma i Boden, åkt skoter, byggt snökoja och deltagit i femkamp. Nu är jag tillbaka i Umeå i vanlig ordning. Ska jobba imorgon så jag ska snart sova men först tänkte jag bjuda på några bilder från i helgen.
Varning varning. 

Glass i stora lass på GBs glassfestival som var nu i lördags. 
Jag smakade totalt 9 olika kulglassmaker och en mjukglass. Favoriten var vaniljglass med pecannöt och kolasås. Mmmmm!
Det trista med glassfestivalen var dock alla köer och folket som trängde sig i köerna hela tiden. Det tog så ofantligt lång tid. Men förutom det var det ju bra!

Nu är det godnatt! Hejsvejs!

No comments:

Post a Comment