Tuesday, March 25, 2014

Dä ä gjort.

Hipp hurra! Tralalala. Jag och brorsan har skaffat gymkort idag. Det känns grymt kul, jag är verkligen peppad! Nu får vi bara hålla tummarna att man håller sig någorlunda frisk å så, så att man kan utnyttja kortet till max. I skrivande stund är jag ju faktiskt lite förkyld, men men... Det ska nog gå bra att träna ändå, tänker jag!  Första aktiviteten är redan inbokad: Badminton. YAYYY! Jag älskar badminton. Och jag ser fram emot att börja simma igen också. Det brukar vara så härligt och avslappnande.

I övrigt vikarierar jag rätt så mycket. På sista tiden har det nästan blivit en extra dag i veckan, vilket känns kul och lite spännande! Man vet liksom aldrig vad som kan hända. Kanske gör man en kyckling på slöjden eller så sjunger man en sång om gångertabellen. Oförutsägbart!

No comments:

Post a Comment